Mindfulmeditatie.nl

Yoga aan de Lek

Yoga aan de Lek is een Yogastudio gelegen aan Lekbandijk 15 in Rijswijk.

Meer informatie over Yoga aan de Lek in Rijswijk

Kom erachter wat Yoga aan de Lek voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga aan de Lek om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij Yoga aan de Lek op de juiste plek. Bij Yoga aan de Lek kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga aan de Lek in Rijswijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Lekbandijk 15 in Rijswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijswijk of niet, iedereen is welkom bij Yoga aan de Lek. Je kan Yoga aan de Lek telefonisch bereiken op: 31 6 29434426 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-aandelek.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga aan de Lek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga aan de Lek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga aan de Lek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga aan de Lek

Bezoekers bekeken ook