Mindfulmeditatie.nl

M.Y.journey

M.Y.journey is een Gezondheidsclub gelegen aan Pomonaplein 49A in Den Haag.

Meer informatie over M.Y.journey in Den Haag

Kom erachter wat M.Y.journey voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek M.Y.journey om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Gezondheidsclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij M.Y.journey op de juiste plek. Bij M.Y.journey kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

M.Y.journey in Den Haag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Gezondheidsclub is gelegen aan Pomonaplein 49A in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij M.Y.journey. Je kan M.Y.journey telefonisch bereiken op: 31 6 28655548 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.myjourneyonline.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar M.Y.journey en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij M.Y.journey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.Y.journey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. M.Y.journey

Bezoekers bekeken ook