Mindfulmeditatie.nl

The Yoga Society

The Yoga Society is een Yogastudio gelegen aan Van Assendelftstraat 10 in Oegstgeest.

Meer informatie over The Yoga Society in Oegstgeest

Kom erachter wat The Yoga Society voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek The Yoga Society om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oegstgeest? Dan ben je bij The Yoga Society op de juiste plek. Bij The Yoga Society kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

The Yoga Society in Oegstgeest is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Assendelftstraat 10 in Oegstgeest. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oegstgeest of niet, iedereen is welkom bij The Yoga Society. Je kan The Yoga Society telefonisch bereiken op: 31 6 22176627 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.theyogasociety.nl/nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar The Yoga Society en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Yoga Society? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Yoga Society het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. The Yoga Society

Bezoekers bekeken ook