Mindfulmeditatie.nl

MaaikeMiddelyoga

MaaikeMiddelyoga is een Yogastudio gelegen aan Portugallaan 20 in Assen.

Meer informatie over MaaikeMiddelyoga in Assen

Kom erachter wat MaaikeMiddelyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek MaaikeMiddelyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Assen? Dan ben je bij MaaikeMiddelyoga op de juiste plek. Bij MaaikeMiddelyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

MaaikeMiddelyoga in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Portugallaan 20 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij MaaikeMiddelyoga. Je kan MaaikeMiddelyoga telefonisch bereiken op: 31 6 40136838 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.maaikemiddelyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar MaaikeMiddelyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MaaikeMiddelyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MaaikeMiddelyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. MaaikeMiddelyoga

Bezoekers bekeken ook