Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio Kamala

Yogastudio Kamala is een Yogastudio gelegen aan Bingerdenallee 80 in Duiven.

Meer informatie over Yogastudio Kamala in Duiven

Kom erachter wat Yogastudio Kamala voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio Kamala om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Duiven? Dan ben je bij Yogastudio Kamala op de juiste plek. Bij Yogastudio Kamala kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio Kamala in Duiven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bingerdenallee 80 in Duiven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Duiven of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio Kamala. Je kan Yogastudio Kamala telefonisch bereiken op: 31 6 17377245 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kamalayoga.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio Kamala en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio Kamala? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Kamala het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio Kamala

Bezoekers bekeken ook