Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Inez

Praktijk Inez is een Yogastudio gelegen aan Middeler 4 in Markelo.

Meer informatie over Praktijk Inez in Markelo

Kom erachter wat Praktijk Inez voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Inez om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Markelo? Dan ben je bij Praktijk Inez op de juiste plek. Bij Praktijk Inez kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Inez in Markelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Middeler 4 in Markelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Markelo of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Inez. Je kan Praktijk Inez telefonisch bereiken op: 31 6 38221287 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkinezrevet.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Inez en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Inez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Inez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Inez

Bezoekers bekeken ook