Mindfulmeditatie.nl

De Blikopener

De Blikopener is een Yogastudio gelegen aan Leo XIII Straat 55 in Tilburg.

Meer informatie over De Blikopener in Tilburg

Kom erachter wat De Blikopener voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Blikopener om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij De Blikopener op de juiste plek. Bij De Blikopener kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Blikopener in Tilburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Leo XIII Straat 55 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij De Blikopener. Je kan De Blikopener telefonisch bereiken op: 31 13 535 6137 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blikopener.info/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Blikopener en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Blikopener? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blikopener het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Blikopener

Bezoekers bekeken ook