Mindfulmeditatie.nl

MINDFULPAULINE

MINDFULPAULINE is een Yoga-retraite gelegen aan Broekstraat 33 in Herten.

Meer informatie over MINDFULPAULINE in Herten

Kom erachter wat MINDFULPAULINE voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek MINDFULPAULINE om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yoga-retraite in de buurt van Herten? Dan ben je bij MINDFULPAULINE op de juiste plek. Bij MINDFULPAULINE kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

MINDFULPAULINE in Herten is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yoga-retraite is gelegen aan Broekstraat 33 in Herten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herten of niet, iedereen is welkom bij MINDFULPAULINE. Je kan MINDFULPAULINE telefonisch bereiken op: 31 6 15961488 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mindfulpauline.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar MINDFULPAULINE en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MINDFULPAULINE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MINDFULPAULINE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. MINDFULPAULINE

Bezoekers bekeken ook