Mindfulmeditatie.nl

Monica Wolters

Monica Wolters is een Yogastudio gelegen aan Slaperdijk 3 in Koudum.

Meer informatie over Monica Wolters in Koudum

Kom erachter wat Monica Wolters voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Monica Wolters om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Koudum? Dan ben je bij Monica Wolters op de juiste plek. Bij Monica Wolters kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Monica Wolters in Koudum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Slaperdijk 3 in Koudum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudum of niet, iedereen is welkom bij Monica Wolters. Je kan Monica Wolters telefonisch bereiken op: 31 6 48970018 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://monicawolters.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Monica Wolters en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Monica Wolters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monica Wolters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Monica Wolters

Bezoekers bekeken ook