Mindfulmeditatie.nl

Express Bewust

Express Bewust is een Yogadocent gelegen aan Noord 88 in Franeker.

Meer informatie over Express Bewust in Franeker

Kom erachter wat Express Bewust voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Express Bewust om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Franeker? Dan ben je bij Express Bewust op de juiste plek. Bij Express Bewust kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Express Bewust in Franeker is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Noord 88 in Franeker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Franeker of niet, iedereen is welkom bij Express Bewust. Je kan Express Bewust telefonisch bereiken op: 31 6 23370767 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://expressbewust.nl/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google_my_business&utm_content=website_button

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Express Bewust en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Express Bewust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Express Bewust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Express Bewust

Bezoekers bekeken ook