Mindfulmeditatie.nl

Prana Tempel

Prana Tempel is een Yogastudio gelegen aan Fonteinland 7, Noordvliet 145 in Leeuwarden.

Meer informatie over Prana Tempel in Leeuwarden

Kom erachter wat Prana Tempel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Prana Tempel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Prana Tempel op de juiste plek. Bij Prana Tempel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Prana Tempel in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Fonteinland 7, Noordvliet 145 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Prana Tempel. Je kan Prana Tempel telefonisch bereiken op: 31 6 25343497 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pranatempel.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Prana Tempel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Prana Tempel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prana Tempel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Prana Tempel

Bezoekers bekeken ook