Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool de Levensboom

Yogaschool de Levensboom is een Yogastudio gelegen aan Bergweg 4 in Venray.

Meer informatie over Yogaschool de Levensboom in Venray

Kom erachter wat Yogaschool de Levensboom voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool de Levensboom om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Venray? Dan ben je bij Yogaschool de Levensboom op de juiste plek. Bij Yogaschool de Levensboom kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool de Levensboom in Venray is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bergweg 4 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool de Levensboom. Je kan Yogaschool de Levensboom telefonisch bereiken op: 31 6 52654860 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogadelevensboom.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool de Levensboom en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool de Levensboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool de Levensboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool de Levensboom

Bezoekers bekeken ook