Mindfulmeditatie.nl

Pure Heart Yoga

Pure Heart Yoga is een Yogastudio gelegen aan Eemweg 5 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Pure Heart Yoga in s-Hertogenbosch

Kom erachter wat Pure Heart Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Pure Heart Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Pure Heart Yoga op de juiste plek. Bij Pure Heart Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Pure Heart Yoga in s-Hertogenbosch is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Eemweg 5 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Pure Heart Yoga. Je kan Pure Heart Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 46012394 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pureheartyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Pure Heart Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Pure Heart Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pure Heart Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Pure Heart Yoga

Bezoekers bekeken ook