Mindfulmeditatie.nl

Sannes Yoga Journey

Sannes Yoga Journey is een Yogastudio gelegen aan Hemmerbuurt 147 in Hem.

Meer informatie over Sannes Yoga Journey in Hem

Kom erachter wat Sannes Yoga Journey voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sannes Yoga Journey om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hem? Dan ben je bij Sannes Yoga Journey op de juiste plek. Bij Sannes Yoga Journey kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sannes Yoga Journey in Hem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hemmerbuurt 147 in Hem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hem of niet, iedereen is welkom bij Sannes Yoga Journey. Je kan Sannes Yoga Journey telefonisch bereiken op: 31 6 24539182 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sannesyogajourney.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sannes Yoga Journey en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sannes Yoga Journey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sannes Yoga Journey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sannes Yoga Journey

Bezoekers bekeken ook