Mindfulmeditatie.nl

YogaAntoinette

YogaAntoinette is een Yogastudio gelegen aan Buurtweg 43 in Brummen.

Meer informatie over YogaAntoinette in Brummen

Kom erachter wat YogaAntoinette voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YogaAntoinette om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Brummen? Dan ben je bij YogaAntoinette op de juiste plek. Bij YogaAntoinette kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YogaAntoinette in Brummen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Buurtweg 43 in Brummen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Brummen of niet, iedereen is welkom bij YogaAntoinette. Je kan YogaAntoinette telefonisch bereiken op: 31 6 38565047 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaantoinette.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YogaAntoinette en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YogaAntoinette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogaAntoinette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YogaAntoinette

Bezoekers bekeken ook