Mindfulmeditatie.nl

Studio Balance

Studio Balance is een Yogastudio gelegen aan Rijnstraat 63 h in Amsterdam.

Meer informatie over Studio Balance in Amsterdam

Kom erachter wat Studio Balance voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Balance om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Studio Balance op de juiste plek. Bij Studio Balance kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Balance in Amsterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rijnstraat 63 h in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Studio Balance. Je kan Studio Balance telefonisch bereiken op: 31 20 363 9061 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiobalance.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Balance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Balance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Balance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Balance

Bezoekers bekeken ook