Mindfulmeditatie.nl

Satyakama Yoga Centrum

Satyakama Yoga Centrum is een Yogastudio gelegen aan Chèvremontstraat 3 in Kerkrade.

Meer informatie over Satyakama Yoga Centrum in Kerkrade

Kom erachter wat Satyakama Yoga Centrum voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Satyakama Yoga Centrum om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Satyakama Yoga Centrum op de juiste plek. Bij Satyakama Yoga Centrum kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Satyakama Yoga Centrum in Kerkrade is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Chèvremontstraat 3 in Kerkrade. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kerkrade of niet, iedereen is welkom bij Satyakama Yoga Centrum. Je kan Satyakama Yoga Centrum telefonisch bereiken op: 31 6 23935573 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.satyakama-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Satyakama Yoga Centrum en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Satyakama Yoga Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Satyakama Yoga Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Satyakama Yoga Centrum

Bezoekers bekeken ook