Mindfulmeditatie.nl

Simha Yoga Studio

Simha Yoga Studio is een Yogastudio gelegen aan Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden.

Meer informatie over Simha Yoga Studio in Leeuwarden

Kom erachter wat Simha Yoga Studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Simha Yoga Studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Simha Yoga Studio op de juiste plek. Bij Simha Yoga Studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Simha Yoga Studio in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oostergrachtswal 123 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Simha Yoga Studio. Je kan Simha Yoga Studio telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://simhayogastudio.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Simha Yoga Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Simha Yoga Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simha Yoga Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Simha Yoga Studio

Bezoekers bekeken ook