Mindfulmeditatie.nl

Yoga Vidya Rotterdam

Yoga Vidya Rotterdam is een Yogastudio gelegen aan Vijverhofstraat 47 in Rotterdam.

Meer informatie over Yoga Vidya Rotterdam in Rotterdam

Kom erachter wat Yoga Vidya Rotterdam voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Vidya Rotterdam om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Yoga Vidya Rotterdam op de juiste plek. Bij Yoga Vidya Rotterdam kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Vidya Rotterdam in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vijverhofstraat 47 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Yoga Vidya Rotterdam. Je kan Yoga Vidya Rotterdam telefonisch bereiken op: 31 6 34860459 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-vidya.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Vidya Rotterdam en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Vidya Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Vidya Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Vidya Rotterdam

Bezoekers bekeken ook