Mindfulmeditatie.nl

SoulFlow Yoga

SoulFlow Yoga is een Yogastudio gelegen aan Broekstraat 2 in Hummelo.

Meer informatie over SoulFlow Yoga in Hummelo

Kom erachter wat SoulFlow Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek SoulFlow Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hummelo? Dan ben je bij SoulFlow Yoga op de juiste plek. Bij SoulFlow Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

SoulFlow Yoga in Hummelo is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Broekstraat 2 in Hummelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hummelo of niet, iedereen is welkom bij SoulFlow Yoga. Je kan SoulFlow Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 52793755 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.petraboomsma.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar SoulFlow Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SoulFlow Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SoulFlow Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. SoulFlow Yoga

Bezoekers bekeken ook