Mindfulmeditatie.nl

Studio Hoog en Droog

Studio Hoog en Droog is een Yogastudio gelegen aan Hoogstraat 25 in Harlingen.

Meer informatie over Studio Hoog en Droog in Harlingen

Kom erachter wat Studio Hoog en Droog voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Hoog en Droog om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Studio Hoog en Droog op de juiste plek. Bij Studio Hoog en Droog kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Hoog en Droog in Harlingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoogstraat 25 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Studio Hoog en Droog. Je kan Studio Hoog en Droog telefonisch bereiken op: 31 6 10096605 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiohoogendroog.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Hoog en Droog en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Hoog en Droog? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Hoog en Droog het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Hoog en Droog

Bezoekers bekeken ook