Mindfulmeditatie.nl

Yoga Centrum Santosha

Yoga Centrum Santosha is een Yogastudio gelegen aan Julianastraat 58 in Echt.

Meer informatie over Yoga Centrum Santosha in Echt

Kom erachter wat Yoga Centrum Santosha voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Centrum Santosha om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Echt? Dan ben je bij Yoga Centrum Santosha op de juiste plek. Bij Yoga Centrum Santosha kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Centrum Santosha in Echt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Julianastraat 58 in Echt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Echt of niet, iedereen is welkom bij Yoga Centrum Santosha. Je kan Yoga Centrum Santosha telefonisch bereiken op: 31 6 27015733 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.centrumsantosha.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Centrum Santosha en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Centrum Santosha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Centrum Santosha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Centrum Santosha

Bezoekers bekeken ook