Mindfulmeditatie.nl

Feelzz Yoga Harlingen

Feelzz Yoga Harlingen is een Yogastudio gelegen aan Hoogstraat 25 in Harlingen.

Meer informatie over Feelzz Yoga Harlingen in Harlingen

Kom erachter wat Feelzz Yoga Harlingen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Feelzz Yoga Harlingen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Feelzz Yoga Harlingen op de juiste plek. Bij Feelzz Yoga Harlingen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Feelzz Yoga Harlingen in Harlingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Hoogstraat 25 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Feelzz Yoga Harlingen. Je kan Feelzz Yoga Harlingen telefonisch bereiken op: 31 6 23680777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://feelzzyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Feelzz Yoga Harlingen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Feelzz Yoga Harlingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feelzz Yoga Harlingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Feelzz Yoga Harlingen

Bezoekers bekeken ook