Mindfulmeditatie.nl

Studio PTmonique

Studio PTmonique is een Personal trainer gelegen aan Schoepenweg 51 C in Lelystad.

Meer informatie over Studio PTmonique in Lelystad

Kom erachter wat Studio PTmonique voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio PTmonique om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Personal trainer in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Studio PTmonique op de juiste plek. Bij Studio PTmonique kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio PTmonique in Lelystad is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Personal trainer is gelegen aan Schoepenweg 51 C in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Studio PTmonique. Je kan Studio PTmonique telefonisch bereiken op: 31 6 14440968 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ptmonique.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio PTmonique en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio PTmonique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio PTmonique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio PTmonique

Bezoekers bekeken ook