Mindfulmeditatie.nl

Balance in Motion

Balance in Motion is een Yogastudio gelegen aan Vaart Noordzijde 2a in Appelscha.

Meer informatie over Balance in Motion in Appelscha

Kom erachter wat Balance in Motion voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Balance in Motion om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Appelscha? Dan ben je bij Balance in Motion op de juiste plek. Bij Balance in Motion kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Balance in Motion in Appelscha is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vaart Noordzijde 2a in Appelscha. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Appelscha of niet, iedereen is welkom bij Balance in Motion. Je kan Balance in Motion telefonisch bereiken op: 31 6 15441293 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Balance in Motion en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balance in Motion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balance in Motion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Balance in Motion

Bezoekers bekeken ook