Mindfulmeditatie.nl

The Health Garage

The Health Garage is een Sportclub gelegen aan Penninghoek 5 in Middelburg.

Meer informatie over The Health Garage in Middelburg

Kom erachter wat The Health Garage voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek The Health Garage om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij The Health Garage op de juiste plek. Bij The Health Garage kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

The Health Garage in Middelburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Sportclub is gelegen aan Penninghoek 5 in Middelburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Middelburg of niet, iedereen is welkom bij The Health Garage. Je kan The Health Garage telefonisch bereiken op: 31 6 28746378 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://thehealthgarage.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar The Health Garage en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Health Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Health Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. The Health Garage

Bezoekers bekeken ook