Mindfulmeditatie.nl

The Yoga Home

The Yoga Home is een Yogastudio gelegen aan Gestelsestraat 62 in Eindhoven.

Meer informatie over The Yoga Home in Eindhoven

Kom erachter wat The Yoga Home voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek The Yoga Home om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij The Yoga Home op de juiste plek. Bij The Yoga Home kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

The Yoga Home in Eindhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gestelsestraat 62 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij The Yoga Home. Je kan The Yoga Home telefonisch bereiken op: 31 6 48713046 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.theyogahome.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar The Yoga Home en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Yoga Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Yoga Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. The Yoga Home

Bezoekers bekeken ook