Mindfulmeditatie.nl

Trainingscentrum Michi

Trainingscentrum Michi is een Trainingscentrum gelegen aan Staddijk 41 in Nijmegen.

Meer informatie over Trainingscentrum Michi in Nijmegen

Kom erachter wat Trainingscentrum Michi voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Trainingscentrum Michi om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Trainingscentrum in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Trainingscentrum Michi op de juiste plek. Bij Trainingscentrum Michi kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Trainingscentrum Michi in Nijmegen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Trainingscentrum is gelegen aan Staddijk 41 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Trainingscentrum Michi. Je kan Trainingscentrum Michi telefonisch bereiken op: 31 6 42222703 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.trainingscentrum-michi.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Trainingscentrum Michi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Trainingscentrum Michi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trainingscentrum Michi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Trainingscentrum Michi

Bezoekers bekeken ook