Mindfulmeditatie.nl

WaddenYoga

WaddenYoga is een Yogastudio gelegen aan Dennenlaan 5 in Oost-Vlieland.

Meer informatie over WaddenYoga in Oost-Vlieland

Kom erachter wat WaddenYoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek WaddenYoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oost-Vlieland? Dan ben je bij WaddenYoga op de juiste plek. Bij WaddenYoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

WaddenYoga in Oost-Vlieland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Dennenlaan 5 in Oost-Vlieland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oost-Vlieland of niet, iedereen is welkom bij WaddenYoga. Je kan WaddenYoga telefonisch bereiken op: 31 562 451 789 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.waddenyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar WaddenYoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij WaddenYoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WaddenYoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. WaddenYoga

Bezoekers bekeken ook