Mindfulmeditatie.nl

Yoga Drachten

Yoga Drachten is een Yogastudio gelegen aan Broekfinne 37 in De Wilgen.

Meer informatie over Yoga Drachten in De Wilgen

Kom erachter wat Yoga Drachten voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Drachten om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van De Wilgen? Dan ben je bij Yoga Drachten op de juiste plek. Bij Yoga Drachten kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Drachten in De Wilgen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Broekfinne 37 in De Wilgen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Wilgen of niet, iedereen is welkom bij Yoga Drachten. Je kan Yoga Drachten telefonisch bereiken op: 31 512 522 226 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-drachten.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Drachten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Drachten

Bezoekers bekeken ook