Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Me-Time

Yoga Studio Me-Time is een Yogastudio gelegen aan Zuiddijk 65 in Oude-Tonge.

Meer informatie over Yoga Studio Me-Time in Oude-Tonge

Kom erachter wat Yoga Studio Me-Time voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Me-Time om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oude-Tonge? Dan ben je bij Yoga Studio Me-Time op de juiste plek. Bij Yoga Studio Me-Time kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Me-Time in Oude-Tonge is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zuiddijk 65 in Oude-Tonge. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oude-Tonge of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Me-Time. Je kan Yoga Studio Me-Time telefonisch bereiken op: 31 6 40416480 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogastudiometime.wix.com/marijke

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Me-Time en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Me-Time? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Me-Time het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Me-Time

Bezoekers bekeken ook