Mindfulmeditatie.nl

Yoga Sunya

Yoga Sunya is een Yogastudio gelegen aan De Broek-Akker, Hof van Sint Pieter 41 in Bennekom.

Meer informatie over Yoga Sunya in Bennekom

Kom erachter wat Yoga Sunya voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Sunya om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bennekom? Dan ben je bij Yoga Sunya op de juiste plek. Bij Yoga Sunya kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Sunya in Bennekom is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Broek-Akker, Hof van Sint Pieter 41 in Bennekom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bennekom of niet, iedereen is welkom bij Yoga Sunya. Je kan Yoga Sunya telefonisch bereiken op: 31 6 27128501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogasunya.eu/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Sunya en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Sunya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Sunya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Sunya

Bezoekers bekeken ook