Mindfulmeditatie.nl

Yoga Universalis

Yoga Universalis is een Yogastudio gelegen aan Blekerstraat 3 in Arnhem.

Meer informatie over Yoga Universalis in Arnhem

Kom erachter wat Yoga Universalis voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Universalis om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Yoga Universalis op de juiste plek. Bij Yoga Universalis kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Universalis in Arnhem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Blekerstraat 3 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Yoga Universalis. Je kan Yoga Universalis telefonisch bereiken op: 31 6 41255770 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogauniversalis.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Universalis en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Universalis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Universalis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Universalis

Bezoekers bekeken ook