Mindfulmeditatie.nl

Yoga Geldermalsen

Yoga Geldermalsen is een Yogastudio gelegen aan 25, De Panoven in Geldermalsen.

Meer informatie over Yoga Geldermalsen in Geldermalsen

Kom erachter wat Yoga Geldermalsen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Geldermalsen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Geldermalsen? Dan ben je bij Yoga Geldermalsen op de juiste plek. Bij Yoga Geldermalsen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Geldermalsen in Geldermalsen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan 25, De Panoven in Geldermalsen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldermalsen of niet, iedereen is welkom bij Yoga Geldermalsen. Je kan Yoga Geldermalsen telefonisch bereiken op: 31 6 40705850 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoga-geldermalsen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Geldermalsen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook