Mindfulmeditatie.nl

De Yoga Kamer Helmond

De Yoga Kamer Helmond is een Yogastudio gelegen aan Gasthuisstraat 102 in Helmond.

Meer informatie over De Yoga Kamer Helmond in Helmond

Kom erachter wat De Yoga Kamer Helmond voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yoga Kamer Helmond om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helmond? Dan ben je bij De Yoga Kamer Helmond op de juiste plek. Bij De Yoga Kamer Helmond kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yoga Kamer Helmond in Helmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gasthuisstraat 102 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij De Yoga Kamer Helmond. Je kan De Yoga Kamer Helmond telefonisch bereiken op: 31 6 14532539 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deyogakamer.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yoga Kamer Helmond en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yoga Kamer Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yoga Kamer Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yoga Kamer Helmond

Bezoekers bekeken ook