Mindfulmeditatie.nl

Yogapraktijk Tanja Thuijs

Yogapraktijk Tanja Thuijs is een Yogastudio gelegen aan Keulsebaan 506 in Roermond.

Meer informatie over Yogapraktijk Tanja Thuijs in Roermond

Kom erachter wat Yogapraktijk Tanja Thuijs voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogapraktijk Tanja Thuijs om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Yogapraktijk Tanja Thuijs op de juiste plek. Bij Yogapraktijk Tanja Thuijs kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogapraktijk Tanja Thuijs in Roermond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Keulsebaan 506 in Roermond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roermond of niet, iedereen is welkom bij Yogapraktijk Tanja Thuijs. Je kan Yogapraktijk Tanja Thuijs telefonisch bereiken op: 31 6 54397022 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogatanjathuijs.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogapraktijk Tanja Thuijs en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogapraktijk Tanja Thuijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogapraktijk Tanja Thuijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogapraktijk Tanja Thuijs

Bezoekers bekeken ook