Mindfulmeditatie.nl

Yoga Nirvana

Yoga Nirvana is een Yogastudio gelegen aan Marten Klompienlaan 1 in Veendam.

Meer informatie over Yoga Nirvana in Veendam

Kom erachter wat Yoga Nirvana voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Nirvana om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Veendam? Dan ben je bij Yoga Nirvana op de juiste plek. Bij Yoga Nirvana kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Nirvana in Veendam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Marten Klompienlaan 1 in Veendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veendam of niet, iedereen is welkom bij Yoga Nirvana. Je kan Yoga Nirvana telefonisch bereiken op: 31 6 42157830 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yoganirvana.studio/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Nirvana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Nirvana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Nirvana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Nirvana

Bezoekers bekeken ook