Mindfulmeditatie.nl

YU CHI TAO

YU CHI TAO is een Tai Chi-school gelegen aan Utein 101 in Beetsterzwaag.

Meer informatie over YU CHI TAO in Beetsterzwaag

Kom erachter wat YU CHI TAO voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YU CHI TAO om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Tai Chi-school in de buurt van Beetsterzwaag? Dan ben je bij YU CHI TAO op de juiste plek. Bij YU CHI TAO kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YU CHI TAO in Beetsterzwaag is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Tai Chi-school is gelegen aan Utein 101 in Beetsterzwaag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beetsterzwaag of niet, iedereen is welkom bij YU CHI TAO. Je kan YU CHI TAO telefonisch bereiken op: 31 6 20360328 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yuchitao.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YU CHI TAO en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YU CHI TAO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YU CHI TAO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YU CHI TAO

Bezoekers bekeken ook