Mindfulmeditatie.nl

Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging

Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging is een Yogastudio gelegen aan Vismarkt 3 in Den Helder.

Meer informatie over Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging in Den Helder

Kom erachter wat Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging op de juiste plek. Bij Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging in Den Helder is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vismarkt 3 in Den Helder. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Helder of niet, iedereen is welkom bij Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging. Je kan Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging telefonisch bereiken op: 31 6 11774865 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk-Ilse voor Massage en Beweging

Bezoekers bekeken ook