Mindfulmeditatie.nl

Zonneschijn, Yoga in de molen

Zonneschijn, Yoga in de molen is een Yogastudio gelegen aan Molenweg 3 in Thorn.

Meer informatie over Zonneschijn, Yoga in de molen in Thorn

Kom erachter wat Zonneschijn, Yoga in de molen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Zonneschijn, Yoga in de molen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Thorn? Dan ben je bij Zonneschijn, Yoga in de molen op de juiste plek. Bij Zonneschijn, Yoga in de molen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Zonneschijn, Yoga in de molen in Thorn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenweg 3 in Thorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Thorn of niet, iedereen is welkom bij Zonneschijn, Yoga in de molen. Je kan Zonneschijn, Yoga in de molen telefonisch bereiken op: 31 6 22011083 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://zonneschijn.eu/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Zonneschijn, Yoga in de molen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Zonneschijn, Yoga in de molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonneschijn, Yoga in de molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Zonneschijn, Yoga in de molen

Bezoekers bekeken ook