Mindfulmeditatie.nl

ADEM IN & UIT

ADEM IN & UIT is een Yogastudio gelegen aan Kamp 26 16 in Lelystad.

Meer informatie over ADEM IN & UIT in Lelystad

Kom erachter wat ADEM IN & UIT voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek ADEM IN & UIT om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij ADEM IN & UIT op de juiste plek. Bij ADEM IN & UIT kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

ADEM IN & UIT in Lelystad is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kamp 26 16 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij ADEM IN & UIT. Je kan ADEM IN & UIT telefonisch bereiken op: 31 6 52468535 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ademinenuit.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar ADEM IN & UIT en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ADEM IN & UIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ADEM IN & UIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. ADEM IN & UIT

Bezoekers bekeken ook