Mindfulmeditatie.nl

Yoga Infinity

Yoga Infinity is een Yogastudio gelegen aan Ganzestaartsedijk 3 in Duizel.

Meer informatie over Yoga Infinity in Duizel

Kom erachter wat Yoga Infinity voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Infinity om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Duizel? Dan ben je bij Yoga Infinity op de juiste plek. Bij Yoga Infinity kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Infinity in Duizel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Ganzestaartsedijk 3 in Duizel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Duizel of niet, iedereen is welkom bij Yoga Infinity. Je kan Yoga Infinity telefonisch bereiken op: 31 6 41656932 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogainfinity.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Infinity en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Infinity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Infinity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Infinity

Bezoekers bekeken ook