Mindfulmeditatie.nl

De Bewegingscirkel

De Bewegingscirkel is een Yogastudio gelegen aan Visweg 45 in Egmond-Binnen.

Meer informatie over De Bewegingscirkel in Egmond-Binnen

Kom erachter wat De Bewegingscirkel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Bewegingscirkel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Egmond-Binnen? Dan ben je bij De Bewegingscirkel op de juiste plek. Bij De Bewegingscirkel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Bewegingscirkel in Egmond-Binnen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Visweg 45 in Egmond-Binnen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Egmond-Binnen of niet, iedereen is welkom bij De Bewegingscirkel. Je kan De Bewegingscirkel telefonisch bereiken op: 31 6 13828811 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Bewegingscirkel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Bewegingscirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bewegingscirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Bewegingscirkel

Bezoekers bekeken ook