Mindfulmeditatie.nl

Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong

Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong is een Massagetherapeut gelegen aan De Wyk in Boelenslaan.

Meer informatie over Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong in Boelenslaan

Kom erachter wat Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Massagetherapeut in de buurt van Boelenslaan? Dan ben je bij Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong op de juiste plek. Bij Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong in Boelenslaan is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Massagetherapeut is gelegen aan De Wyk in Boelenslaan. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boelenslaan of niet, iedereen is welkom bij Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong. Je kan Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong telefonisch bereiken op: 31 512 462 260 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://massage-yoga.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk voor manuele therapie en yoga Marijke de Jong

Bezoekers bekeken ook