Mindfulmeditatie.nl

Happynessyoga

Happynessyoga is een Yogastudio gelegen aan Wezenland 582, D5 in Deventer.

Meer informatie over Happynessyoga in Deventer

Kom erachter wat Happynessyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Happynessyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Happynessyoga op de juiste plek. Bij Happynessyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Happynessyoga in Deventer is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Wezenland 582, D5 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Happynessyoga. Je kan Happynessyoga telefonisch bereiken op: 31 6 21515809 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.happynessyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Happynessyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Happynessyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happynessyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Happynessyoga

Bezoekers bekeken ook