Mindfulmeditatie.nl

De Yogaschool Maastricht

De Yogaschool Maastricht is een Yogastudio gelegen aan Bassinkade 3 in Maastricht.

Meer informatie over De Yogaschool Maastricht in Maastricht

Kom erachter wat De Yogaschool Maastricht voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Yogaschool Maastricht om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij De Yogaschool Maastricht op de juiste plek. Bij De Yogaschool Maastricht kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Yogaschool Maastricht in Maastricht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bassinkade 3 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij De Yogaschool Maastricht. Je kan De Yogaschool Maastricht telefonisch bereiken op: 31 6 15439209 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deyogaschoolmaastricht.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Yogaschool Maastricht en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Yogaschool Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Yogaschool Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Yogaschool Maastricht

Bezoekers bekeken ook