Mindfulmeditatie.nl

DeGoedeStroom

DeGoedeStroom is een Yogastudio gelegen aan Rondeel 11 in Veldhoven.

Meer informatie over DeGoedeStroom in Veldhoven

Kom erachter wat DeGoedeStroom voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek DeGoedeStroom om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij DeGoedeStroom op de juiste plek. Bij DeGoedeStroom kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

DeGoedeStroom in Veldhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Rondeel 11 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen is welkom bij DeGoedeStroom. Je kan DeGoedeStroom telefonisch bereiken op: 31 6 33813123 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degoedestroom.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar DeGoedeStroom en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DeGoedeStroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DeGoedeStroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. DeGoedeStroom

Bezoekers bekeken ook