Mindfulmeditatie.nl

Yogabarn Unmani

Yogabarn Unmani is een Yogastudio gelegen aan Herenstraat 7 in Haaften.

Meer informatie over Yogabarn Unmani in Haaften

Kom erachter wat Yogabarn Unmani voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogabarn Unmani om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Haaften? Dan ben je bij Yogabarn Unmani op de juiste plek. Bij Yogabarn Unmani kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogabarn Unmani in Haaften is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Herenstraat 7 in Haaften. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haaften of niet, iedereen is welkom bij Yogabarn Unmani. Je kan Yogabarn Unmani telefonisch bereiken op: 31 6 27066155 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://unmani.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogabarn Unmani en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogabarn Unmani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogabarn Unmani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogabarn Unmani

Bezoekers bekeken ook