Mindfulmeditatie.nl

Justflow yoga

Justflow yoga is een Yogastudio gelegen aan s-Gravendijkwal 66 in Rotterdam.

Meer informatie over Justflow yoga in Rotterdam

Kom erachter wat Justflow yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Justflow yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Justflow yoga op de juiste plek. Bij Justflow yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Justflow yoga in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan s-Gravendijkwal 66 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Justflow yoga. Je kan Justflow yoga telefonisch bereiken op: 31 6 24874598 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://justflowyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Justflow yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Justflow yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Justflow yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Justflow yoga

Bezoekers bekeken ook