Mindfulmeditatie.nl

Yogaschool Muin

Yogaschool Muin is een Yogastudio gelegen aan Eerste Weg 2 in Nieuw- en Sint Joosland.

Meer informatie over Yogaschool Muin in Nieuw- en Sint Joosland

Kom erachter wat Yogaschool Muin voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaschool Muin om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Nieuw- en Sint Joosland? Dan ben je bij Yogaschool Muin op de juiste plek. Bij Yogaschool Muin kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaschool Muin in Nieuw- en Sint Joosland is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Eerste Weg 2 in Nieuw- en Sint Joosland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuw- en Sint Joosland of niet, iedereen is welkom bij Yogaschool Muin. Je kan Yogaschool Muin telefonisch bereiken op: 31 6 51184314 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.muin.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaschool Muin en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaschool Muin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaschool Muin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaschool Muin

Bezoekers bekeken ook